Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@09:10:39 GMT

هفت روش برای افزایش شارژ گوشی

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۹۳۵۰۰

هفت روش برای افزایش شارژ گوشی

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، همه با آن لحظه آزاردهنده آشنا هستند که باتری گوشی‌شان رو به اتمام باشد. این مشکلی است که به نظر می‌رسد همیشه در بدترین زمان ممکن رخ می‌دهد، اما راه‌هایی وجود دارد که می‌توان عمر باتری گوشی را به واسطه آنها، افزایش داد.

باتری‌ گوشی‌ها در سال‌های اخیر بهبوده یافته‌اند، بنابراین کاهش سریع شارژ آنها معمولا به کاری بستگی دارد که ما با آنها انجام می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وب‌سایت ان‌وای‌پست به برخی از این کارهایی که می‌تواند به افزایش مدت زمان شارژ باتری کمک کند، اشاره کرده است.

به جای داده، از وای‌فای استفاده کنید

اگر می‌توانید، همیشه وای فای را برای استفاده از اینترنت، به جای داده تلفن همراه استفاده کنید. این کار نه تنها باعث می‌شود داده شما ذخیره شود، بلکه وای‌فای به باتری کمتری برای عملکرد نیاز دارد.

کاهش روشنایی گوشی

روشنایی یک مصرف‌کننده واقعی شارژ باتری است. کاهش روشنایی، حتی کاهش اندک آن می‌تواند باعث صرفه‌جویی در شارژ باتری شود. برای این کار به سادگی به تنظیمات رفته و از بخش روشنایی، روشنایی گوشی را کاهش دهید.

بهینه‌ساز باتری را روشن کنید

آیفون می‌تواند با استفاده از حالت صرفه‌جویی در باتری، مصرف انرژی را برای شما به‌صورت هوشمندانه کاهش دهد. این کار را به روش‌های مختلفی انجام می‌دهد، مانند توقف عملکرد برنامه‌ها در پس‌زمینه. البته با این کار ممکن است عملکرد نیز قربانی شود و احساس کنید کارها کمی کند انجام می‌شود. برای فعال کردن حالت ذخیره باتری، تنظیمات را باز کنید و باتری را پیدا کرده و از اینجا، حالت کم مصرف را روشن کنید.

حالت تاریک را روشن کنید

می توانید از روش کاهش روشنایی گوشی یک قدم جلوتر رفته و به حالت تاریک بروید. حالت تاریک به‌طور کلی ویژگی‌هایی که به صفحه روشن نیاز دارد را از بین می‌برد و در نتیجه باعث صرفه‌جویی در مصرف باتری می‌شود. در حال حاضر بسیاری از برنامه‌ها از جمله واتس‌اپ و اینستاگرام نیز از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند. برای فعال کردن این قابلیت، به تنظیمات و سپس Display & Brightness بروید و در قسمت «ظاهر»، تاریکی را انتخاب کنید.

به‌روزرسانی برنامه‌ها در پس‌زمینه را متوقف کنید

برنامه‌هایی که در پس‌زمینه اجرا می‌شوند یکی از بزرگترین مصرف‌کنندگان شارژ گوشی هستند. البته، این قابلیت به‌گونه‌ای طراحی شده است که مفید باشد، برای مثال، واتس‌اپ دائماً برای پیام‌های جدید به‌روز می‌شود و جیمیل نیز همین کار را برای ایمیل‌های جدید انجام می‌دهد. اما اگر برنامه‌هایی هستند که نیازی به به‌روزرسانی آنها مداوم ندارید، ممکن است ایده خوبی باشد که از بازخوانی برنامه برای آنها جلوگیری کنید.

برای این کار به بخش تنظیمات و سپس قسمت عمومی بروید و سپس به Background App Refresh مراجعه کنید. از آنجا می‌توانید همه رفرش‌های برنامه‌های پس‌زمینه را خاموش کنید یا می‌توانید به‌صورت جداگانه آن‌هایی را که می‌خواهید متوقف شوند، از فهرست انتخاب کنید.

اعلان‌ها را خاموش کنید

برنامه‌هایی که به‌طور منظم اعلان ارسال می‌کنند، روی باتری نیز تأثیر خواهند داشت. می‌توانید با رفتن به تنظیمات و سپس اعلان‌ها، آن‌ها را خاموش کنید. به قسمت Show Previews رفته و بسته به آنچه که ترجیح می‌دهید، آن را روی هیچ‌وقت یا زمانی که قفل گوشی باز است، تنظیم کنید. همچنین، می‌توانید برنامه‌های جداگانه را از لیست انتخاب کنید و اعلان‌ها را برای برنامه‌هایی که نمی‌خواهید، غیرفعال کنید.

قابلیت «روشن شدن صفحه با تکان دادن» را غیرفعال کنید

آیا تا به حال متوجه شده‌اید زمانی که گوشی‌تان را لمس کنید یا آن را برمی‌دارید، روشن می‌شود؟ این ویژگی «روشن شدن صفحه با تکان دادن» است، که در صورت نیاز به یک نگاه سریع به اعلان‌ها یا زمان، مفید است، باوجود این، منجربه استفاده زیادی از شارژ گوشی می‌شود. بنابراین اگر به آن نیاز ندارید، با رفتن به تنظیمات و سپس نمایش و روشنایی، این ویژگی را خاموش کنید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین اعتکاف اختلاف روسیه و اوکراین مهرداد سراجی میرشاد ماجدی باتری گوشی ها وای فای آیفون مذاکرات وین اعتکاف اختلاف روسیه و اوکراین مهرداد سراجی میرشاد ماجدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۳۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار موبایل هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری را نیز با اخباری از تولید گوشی‌های تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات پشت سر گذاشت. البته در این هفته فعالان از احتمال تشدید رکود در بازار موبایل و لپ‌تاپ تحت تاثیر بخشنامه جدید وزارت صمت درباره سهمیه ارزی ابراز نگرانی کردند که به نظر می‌رسد این بخشنامه قرار است بازنگری شود. با این‌حال فعالان بازار کالاهای‌ آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ همچنان از رکود در این بازار می‌گویند؛ تا جایی که به اعتقاد مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیرات و خرید موبایل، بازار تعمیرات با تاکید بر تولید داخل در نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، رونق گرفته است.
کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
از رکود در بازار لپ‌تاپ تا رونق تعمیر موبایل
پس از اینکه وزیر ارتباطات پیگیری پرونده تولید گوشی‌های تقلبی در کشور را از وظایف وزارت صمت دانست، هفته جاری سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارتخانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد. به همین منظور، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت در نشست خبری درباره تولید این گوشی‌ها اظهار کرد: «در صورت محرز شدن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسوول خود را دارد و البته ما هم مسوول هستیم؛ قطعا اگر ثابت شود، لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.» او همچنین به ممنوعیت فروش کالای تقلبی در کشور اشاره کرد و می‌گوید اگر تولید گوشی‌های تقلبی تایید شود، مانع از واردات، تخصیص ارز و ریال به تولیدکننده می‌شویم. حتی آنها را به دستگاه‌های مرتبط معرفی خواهیم کرد. در شرایطی که تولید گوشی‌های تقلبی هنوز تعیین تکلیف نشده است و حمایت‌های مادی و معنوی از تولید داخل همچنان ادامه دارد، بخشنامه جدید وزارت صمت برای سهمیه ارزی و نحوه تخصیص آن منتشر شده و نگرانی واردکنندگان از سخت‌گیری‌های ارزی دولت را تشدید کرده است؛ تا جایی که محمدرضا فرجی، نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با رسانه‌ها هشدار داده در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ‌تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد، بازار لپ‌تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود. به گفته او بازار در حال حاضر نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

در این وضعیت، آمار گمرک از واردات انواع گوشی در سال جاری نیز اعلام شده که طبق آن در فروردین ماه تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار است. براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

تا اینجا بازار موبایل همچنان با اخبار حمایت از تولید داخل، تعیین تکلیف تولید گوشی تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات درگیر است، اما در هفته جاری خبری از الزامات جدید وزارت صمت برای روند تخصیص ارز به کالاهای آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ منتشر شد که با واکنش و نگرانی واردکنندگان مواجه شد. طبق گفته برخی از فعالان به نظر می‌رسد که این بخشنامه قرار است بازنگری شود. حتی از سوی فروشندگان پیش‌بینی می‌شود که قیمت لپ‌تاپ و سایر کالاهای مربوط به حوزه آی‌تی با نوسانات قیمت دلار، افزایش یابد.

نگرانی فعالان از آینده بازار موبایل
به همین منظور، «دنیای اقتصاد» با برخی از فعالان و فروشندگان بازار موبایل درباره وضعیت عرضه و تقاضا و پیش‌بینی آینده این بازار صحبت کرد و آنها از تداوم رکود و نبود عرضه در بازار موبایل و لپ‌تاپ گفتند. یک فروشنده در این زمینه با بیان اینکه تقاضا در بازار موبایل و لپ‌تاپ به‌شدت پایین است، توضیح می‌دهد: «همچنان تقاضا کم است و با اینکه ثبت سفارش و تخصیص ارز به کندی و به میزان کم انجام می‌شود، تاکنون در بازار کمبود کالا نداشته‌ایم.»

طبق گفته او، مصرف فعلی لپ‌تاپ در ماه‌های اخیر حدود هفت تا هشت هزار دستگاه است و تقریبا ۱۰ هزار دستگاه در بازار موجود است. این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰ هزار دستگاه بوده است.

همچنین، به اعتقاد علیرضا اسدی، مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیر موبایل با فشار بر تولید داخل در شرایط نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، بازار تعمیرات رونق گرفته است. او در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به کاهش قابل ملاحظه قدرت خرید مردم از کاهش تخصیص ارز موبایل و سایر کالاهای آی‌تی انتقاد می‌کند و به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: «در حال حاضر تقاضا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم کمتر از قبل شده و عرضه کالاهای آی‌تی از جمله موبایل نیز با محدودیت تخصیص درگیر است.»

با این حساب، به نظر می‌رسد این روزها نگرانی واردکنندگان و فعالان بازار از تشدید محدودیت در تخصیص ارز و واردات به واقعیت پیوسته و آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر وضعیت تخصیص ارز و ثبت سفارش در شرایط فعلی باقی بماند، بازار موبایل و سایر کالاهای آی‌تی در سه تا چهار ماه آینده با کمبود کالا و افزایش قیمت مواجه خواهد شد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902071

دیگر خبرها

  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • (ویدئو) پخش اذان از گوشی کارشناس شبکه BBC وسط پخش برنامه زنده
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • ظاهر آیفون۱۶ لو رفت/ چیدمان جدید دوربین‌ها/ عکس
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟